Medicus Partner

Ideje za darila iz naše trgovine

Objavil adminmp dne

Spet je tukaj čas obdarovanj in praznikov. Ste že sestavili seznam, ki ga boste poslali Miklavžu, Božičku ali Dedku Mrazu? V tem članku vam predstavljamo 4 sklope idej za darila, ki jih lahko najdete v naši trgovini.

[1/4] Za športnike ali pa osebe, ki so utrpele kakšno poškodbo

V uporabno darilo se lahko skombinira:
– TENS aparat, ki stimulira živčne poti in mišično tkivo (za lajšanje bolečin, vzdrževanje telesne kondicije, regeneracijo po treningu/poškodbi…)
– Masažo VAKUUM + RADIOFREKVENCA: masaža z vrhunskim aparatom, kjer se mišice s pomočjo radiofrekvence globinsko segrejejo, ob tem pa vakuum poskrbi za dodatno sprostitev napetih mišic. Masaža je primerna ob pojavu bolečin, pred/po športni aktivnosti, ali le za splošno razvajanje. (ne pozabite, v decembru vam ob nakupu storitev priznamo 20% popusta<3)
– kinezio trakove
– elastične trakove in obroče za terapijo/vadbo
– grelno-hladilne gele, obkladke in obliže
– olje za aktivno gretje mišic pred treningom ali sproščanje po treningu
– dišeča masažna olja.
Še kaj bi se našlo, športni program v Medicus Partnerju je precej bogat! 😉

[2/4] Za gurmane

Že dolga leta smo zvesti kvaliteti, ki jo ponuja Oljarna Pečarič. Ta deluje že od leta 1937, ponuja pa res dobra olja, ki so 100% naravna, hladno stiskana in nefiltrirana. Vsako olje ima številne pomembne zdravilne lastnosti, kar smo v Medicus Partnerju za lažjo izbiro olja zapisali v priročni mapi. Olja lahko uporabljamo za nego kože in seveda kot jedilna. V ponudbi so tudi razna semena ter čokolade z dodatkom njihovih olj.

[3/4] Za razvajanje z našimi storitvami

Svojim najljubšim osebam podarite bon za storitev 🎀
V decembru vam na bon za storitev podarimo 20% popusta. Prav na vse! Lahko nas pokličete ali pišete, mi pa vam jih pošljemo na dom. Lahko pa se seveda oglasite pri nas osebno.
° masaže
° pedikura
° manikura
° navadno ali permanentno-gelish lakiranje
° nega obraza
° endoderma
° globinsko segrevanje s CPT tehnologijo
° cryo terapija
° radiofrekvenca
° presoterapija
° aroma nega
° privihovanje in barvanje trepalnic in obrvi
° elektro epilacija…

[4/4] Za najmlajše

Simpatični termoforčki, ki bodo umirili dražeč večerni kašelj ali pa le pogreli mrzle otroške rokice. Termoforji so polnjeni z naravnimi semeni in posušeno sivko, ki pomirja, ter se jih segreje v pečici ali mikrovalovni pečici, nekatere živalice pa so klasični termoforji, ki se jih napolni z vročo vodo. Termofor ostane topel približno 1-2h ali celo več, odvisno od stopnje ogretosti.
Termofor je mogoče uporabiti tudi za zniževanje telesne temperature, saj ga lahko v zaščitni embalaži damo v hladilno skrinjo, da se nekoliko ohladi.

Polnilo termoforja se da odstraniti in oprati, kar je velika prednost.
Termoforji ustrezajo angleškemu varnostnemu standardu BS 8433:2004.

Upamo, da smo vam dali kakšno idejo za darilo! Vabljeni pa seveda, da nas obiščete tudi v naši trgovini , kjer si lahko ogledate še ostale izdelke.
Odprti smo po ustaljenem urniku,
od ponedeljka do petka,
od 8h do 12h in od 12h do 17h.
Pa lepe praznike!


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja