Medicus Partner

storitve
za
obraz

NEGA OBRAZA IN DEKOLTEJA
Odstranjevanje aken in drugih kozmetoloških nepravilnosti, zmanjševanje gubic in krepitev tonusa kože, pilingi z retinolom in aha sadnimi kislinami ter encimi. Izbirate lahko med 20-minutno predstavitveno nego, 30-minutno, 60-minutno ali 90-minutno nego.

ENDODERMA (RDT) 
Sistem endoderma izboljša pretok hranilnih snovi, izboljša hidracijo tkiva in pospeši delitev celic, popravlja strukturo kolagenskih in elastičnih vlaken ter močno poveča tonus kože.

GLOBINSKO SEGREVANJE (CPT)
S sistemom CPT segrevamo globlje plasti, kar pospeši metabolizem, poveča mišični tonus, koža pa prične tvoriti nov kolagen.

CRYO terapija
S to terapijo dosežemo učinek »knajpanja«, v kombinaciji s terapijo CPT pa močno povečamo tonus kože.

ELEKTRO-EPILACIJA
Odstranjevanje tako temnih kot tudi svetlih dlačic na obrazu.

IPL ODSTRANJEVANJE DLAČIC
Odstranjevanje temnih dlačic nad ustnico, na bradi in licih.

OBLIKOVANJE IN BARVANJE OBRVI
Učinek barvanih obrvi je viden približno en mesec.

PRIVIHOVANJE IN BARVANJE TREPALNIC
Trepalnice postanejo bolj vidne tudi brez uporabe maskare, učinek pa je opazen približno en mesec.

storitve
za
telo

NEGA HRBTA 
Odstranjevanje aken, piling, nanos preparatov, ki izboljšajo videz kože.

DEPILACIIJE z voskom (hrbet, roke, noge, pazduhe, bikini/brazilska depilacija)

AROMA NEGA
Z aroma »savnanjem« spodbudimo potenje in s tem izločanje strupov iz organizma, kar je ob pogostih infekcijah dobrodošlo predvsem v zimskem času.

PRESOTERAPIJA
Mehanska limfna drenaža, s katero odpravljamo odvečno tekočino iz tkiv. S tem izboljšamo stanje zaradi celulita  ter zmanjšamo občutek oteklih in težkih nog. Terapija je zaradi regeneracije mišic zelo dobrodošla tudi po športnih aktivnostih. Presoterapiji lahko dodamo obloge, ki dodatno pripomorejo k zmanjševanju celulita.

ENDODERMA (RDT)
Močno izboljša predele, prizadete zaradi celulita. Popravi se struktura kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati se izboljša tonus mišic.

GLOBINSKO SEGREVANJE S CPT TEHNOLOGIJO
Gre za enakomerno globinsko segrevanje dermisa, s čimer zmanjšamo ohlapno kožo, aktiviramo tvorbo novega kolagena, koža postane bolj napeta in čvrsta. Zaradi visoke temperature se začne razgrajevati maščoba.

pedikura

Je namenjena razreševanju težav, ki se pojavijo na stopalih, ali pa za naravno nego in vzdrževanje lepih, zdravih stopal. Pedikuro lahko po želji zaključimo s kratko masažo ali lakiranjem.

manikura

Naravna nega rok s pilingom. Lahko v kombinaciji z zaščitnim lakom za lomljive nohte / barvnim lakom.

PERMANENTNO LAKIRANJE (»gelish«)
Lakiranje nohtov s permanentnim lakom, ki zagotovi urejene nohte 2 do 4 tedne. Podaljšamo lahko tudi posamezen zlomljen noht.

PARAFINSKE OBLOGE
Pri namakanju rok v topel tekoči parafin, se koža globinsko segreje, navlaži in nahrani. Toplota ima pozitiven učinek na bolečine v sklepih, sam parafin pa poskrbi za lepo negovano in mehko kožo rok.

terapije in
testi

BIOENERGETIK
Uravnoteži delovanje telesa in duha. Odpravlja in zmanjšuje fizične težave in pomaga pri duševnih stiskah. Terapija obsega posebno vrsto bioenergetske obravnave, ki lahko vključuje tudi masažo.

MERITVE VENSKIH PRETOKOV
Test, s katerim ugotovimo orientacijske vrednosti pretoka venske krvi v nogah in s tem možnost nastanka krčnih žil. Test je brezplačen.

VITAMINSKO-MINERALNI TEST
Test, kjer s pomočjo elektromagnetnega valovanja ugotovimo morebitna odstopanja v telesu, primanjkljaj vitaminov in mineralov, zasičenost z maščobami… Test je brezplačen.

LIČENJE
Ličenje in individualno svetovanje vizažistke o izbiri primerne negovalne kozmetike in ličil. Svetovanje in ličenje je brezplačno.

MERJENJE MINERALNE KOSTNE GOSTOTE
Test, s katerim orientacijsko opredelimo tveganja za osteoporozo.

IMG_8619_edited (Large)

masaže

TERAPEVTSKA MASAŽA
Je močnejša oblika masaže, pri kateri je namen sprostitev mišic in zategnjenih mišic hrbta, vratu in ramen.

SPROSTITVENA MASAŽA
Se izvaja s pomočjo masažnih olj, s pomočjo katerih sprostimo mišice celotnega telesa. Masaža pomirjujoče deluje na živčni sistem in posledično notranje organe, poskrbi pa tudi za blagodejno duševno stanje.

TAJSKA MASAŽA
Je del tradicionalne tajske medicine. Za lajšanje bolečin in preprečevanje bolezni tajska masaža uporablja akupresuro, refleksologijo, masažo po meridianih oz. energetskih linijah ter raztegovanje. Med tajsko masažo se spodbudi pretok energije, harmonija in ravnovesje telesa. Masažo se izvaja na blazini, najlažje v udobnih športnih oblačilih

STONE MASAŽA

Masaža z vročimi vulkanskimi kamni je znana s svojimi močnimi učinki na zdravje in dobro počutje. Toplota iz vročih kamnov prodira globoko v tkivo, ki poskrbi za dodatno sprostitev mišic in telesa.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Je terapevtska metoda, pri kateri s pritiski na stopala vzpostavimo ravnovesje v telesu. Na stopalih se namreč nahajajo senzorji vseh živcev notranjih organov. S pritiski spodbudimo samozdravljenje telesa, telo pa se poleg tega sprosti.

V kozmetičnem salon uporabljamo izdelke, ki ne vsebujejo mineralnih olj, barvil. Izbiramo izdelke s čim manj konzervansi. 

Za obrazne nege uporabljamo profesionalni liniji Dermalogica in Priori.

Svoja znanja in metode redno izpopolnjujemo, sledimo naprednim trendom in se zanašamo na naše bogate izkušnje in tradicijo. Storitve zaključimo z napotki o domači podaljšani negi, stranke pozorno spremljamo in se skupaj veselimo napredka.

Naše storitve lahko podarite
v obliki darilnega bona.

Za vse storitve se je potrebno predhodno naročiti.

Povprašaj po razpoložljivem terminu!

05 38 11292 / 064 237 591

info@medicuspartner.si