Medicus Partner

KONTAKT

Pokličite nas v času delovnika, pošljite nam elektronsko pošto ali pa uporabite naš obrazec za pošiljanje.

05 38 11 292
064 237 591

info@medicuspartner.si

OBRAZEC ZA POŠILJANJE

URNIK

trgovina

pon – pet   9.00 – 12.00   |   13.00 – 17.00

kozmetični salon

pon – pet   8.00 – 20.00 po predhodnem dogovoru

Kje nas
najdete?

Gregorčičeva 6

5220 Tolmin

Sledite nam na družbenih omrežjih

VIZITKA PODJETJA

  • Naziv: MEDICUS PARTNER zdravstvene storitve d.o.o
  • Sedež: Gregorčičeva 6, 5220 Tolmin
  • Davčna številka: SI: 71888110
  • Matična številka: 5675057000
  • TRR: 10100-0034932702, Banka Koper d.d. 

Kratka zgodovina

Podjetje, ustanovljeno leta 1992, je v začetku poslovalo v Kobaridu z ginekološko in splošno ambulanto ter patronažo. Pomanjkanje specialističnih storitev nas je vodilo v organizacijo dodatnih ambulant ― zobne, dermatološke, medicine dela in ultrazvočne ambulante.  Za večino zdravstvenih dejavnosti smo pridobili koncesije.

Med prvimi v Posočju smo odprli kozmetični salon, pohvalimo se lahko z več kot 25-letno tradicijo. V njem zaposlujemo medicinske sestre, kar je nedvomno naša velika prednost.  Nudimo vse storitve za obraz in telo, sledimo kakovosti, stroki in trendom.

Kot partner zdravniku in pacientom smo čutili veliko pomanjkanje na področju nege bolnikov na domu. Zato smo pridobili koncesijo za izdajo in izposojo medicinskih pripomočkov. To je bilo prelomno obdobje, ki je zahtevalo usmeritev predvsem v to področje in botrovalo odločitvi, da se preselimo v Tolmin. Trenutno smo edini, ki zagotavljamo tovrstno popolno ponudbo v Posočju.

Z medicinskim znanjem, ki smo ga pridobili z delom v ambulantah, ter s strokovnimi izpopolnjevanji, danes prepletamo svoje delo v kozmetičnem salonu in trgovini ter predstavljamo partnerja zdravnikom in strankam v zdravju in lepoti.

Vizija

Vizija podjetja Medicus Partner je biti strankam partner v zdravju in lepoti. Ker si vsak zasluži podporo ob zdravstvenih težavah in ker si vsak zasluži, da se dobro počuti v svojem telesu. Naša ponudba zajema kvalitetne medicinske pripomočke, skrbno izbrane prehranske dodatke in izdelke za nego ter kozmetične storitve, s katerimi stremimo k doseganju zdravja in zadovoljstva.